Reviews

Review van een Team
'Oprecht, betrouwbaar en raakt de juiste snaar'

“Als je je team in beweging wilt krijgen om tot een nog betere samenwerking te komen, dan ben je bij Samantha aan het goede adres. Oprecht, betrouwbaar, aardig en het allerbelangrijkste: Samantha weet altijd de juiste snaar te raken.”

– Afdelingsmanager ziekenhuis

Review van een Medisch professional
'Praktisch advies, aanrader voor iedere medicus'

“In slechts 2 fijne gesprekken heb ik heel veel geleerd over mezelf. Er zijn bepaalde dingen die Samantha gezegd heeft, die erg zijn blijven hangen en die me dagelijks nog helpen als ik het mezelf even moeilijk maak. Als ik in de toekomst weer hulp nodig heb, zal ik zeker opnieuw Samantha als coach benaderen. Vooral vanwege de praktische toepassingen van de tips en adviezen zou ik Samantha aanraden als coach voor medici.”

– AIOS Cardiologie

Review van een Team
'Positief kritisch en zeer ervaren in de zorg'

“Ik heb Samantha meerdere keren ingezet voor de begeleiding van teams. Samantha weet met een positief kritische houding, open vragen en gevoel voor humor altijd ‘het goede gesprek’ te voeren, met aandacht en respect voor alle betrokkenen. Haar ervaring in de zorg is hierbij van toegevoegde waarde.”

– Teammanager algemeen ziekenhuis

Review van een Medisch opleider
'Empatisch en doelgericht'

“Samantha heb ik in diverse coachingstrajecten met arts-assistenten aan het werk gezien. Zij is empatisch en toch doelgericht, geeft ruimte en is toch niet zweverig, en heeft focus op persoonlijke ontwikkeling en groei. Bovendien is het gewoon een prettig mens. Derhalve kan ik haar aanbevelen voor iedere (medisch) professional, net beginnend of juist bezig met de laatste loodjes.”

– Opleider longziekten

Review van een Medisch professional
'Verder geholpen in mijn carrière en als mens'

“Samantha inspireert met haar intuïtieve manier van coachen om tot je eigen kern te komen. Met behulp van gesprekstechnieken en paardencoaching worden je kwetsbaarheden, kracht en potentie gespiegeld om tot persoonlijke groei en ontwikkeling te komen. De gesprekken met Samantha hebben mij in mijn carrière als arts, maar met name als mens, ontzettend geholpen om dichter bij mijzelf te komen.”

– AIOS Cardiologie/PHD-student

Review van een Medisch professional
'Geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven'

“Ik ben bij Samantha terechtgekomen omdat ik graag wilde leren hoe ik mij kan profileren binnen mijn vakgebied. Ik heb bij haar echter zoveel meer geleerd. Inmiddels weet ik hoe belangrijk het is om niet alleen jezelf te laten zien, maar vooral ook om dichtbij jezelf te blijven. Zij heeft mij meer inzicht gegeven in mijn positieve eigenschappen en potentiële valkuilen en hoe ik hiermee om kan gaan.”

– ANIOS Spoed Eisende Hulp