Reviews

Review van een Young professional
'Ik voel me lichter. Veel lichter'

“Het was zeker een pittige middag, maar wel een super goede! Nog een week lang voelde ik de duw en de beet van Bob in mijn linkerschouder toen ik aan het einde van de sessie bij de pion ‘toekomst’ stond. Dat voelde fijn en ik voel me lichter. Veel lichter. Het lijkt wel alsof een beetje ballast van mijn schouders is gevallen.”

– Advocaat

Review van een Medisch professional
'Praktisch advies, aanrader voor iedere medicus'

“In slechts 2 fijne gesprekken heb ik heel veel geleerd over mezelf. Er zijn bepaalde dingen die Samantha gezegd heeft, die erg zijn blijven hangen en die me dagelijks nog helpen als ik het mezelf even moeilijk maak. Als ik in de toekomst weer hulp nodig heb, zal ik zeker opnieuw Samantha als coach benaderen. Vooral vanwege de praktische toepassingen van de tips en adviezen zou ik Samantha aanraden als coach voor medici.”

– AIOS Cardiologie

Review van een Young professional
'Concreet, persoonlijk en veel kennis'

“Samantha helpt mij te reflecteren op waar ik sta en waar ik naartoe wil. Ze weet de juiste vragen te stellen om uitdagingen en doelen concreet te maken. Verder zijn haar adviezen altijd genuanceerd en op de persoon toegespitst, maar ook gestoeld op ruime kennis en ervaring.”

– Young management professional bij Dept

Review van een Medisch opleider
'Empatisch en doelgericht'

“Samantha heb ik in diverse coachingstrajecten met arts-assistenten aan het werk gezien. Zij is empatisch en toch doelgericht, geeft ruimte en is toch niet zweverig, en heeft focus op persoonlijke ontwikkeling en groei. Bovendien is het gewoon een prettig mens. Derhalve kan ik haar aanbevelen voor iedere (medisch) professional, net beginnend of juist bezig met de laatste loodjes.”

– Opleider longziekten

Review van een Medisch professional
'Verder geholpen in mijn carrière en als mens'

“Samantha inspireert met haar intuïtieve manier van coachen om tot je eigen kern te komen. Met behulp van gesprekstechnieken en paardencoaching worden je kwetsbaarheden, kracht en potentie gespiegeld om tot persoonlijke groei en ontwikkeling te komen. De gesprekken met Samantha hebben mij in mijn carrière als arts, maar met name als mens, ontzettend geholpen om dichter bij mijzelf te komen.”

– AIOS Cardiologie/PHD-student

Review van een Medisch professional
'Geleerd hoe ik dicht bij mezelf kan blijven'

“Ik ben bij Samantha terechtgekomen omdat ik graag wilde leren hoe ik mij kan profileren binnen mijn vakgebied. Ik heb bij haar echter zoveel meer geleerd. Inmiddels weet ik hoe belangrijk het is om niet alleen jezelf te laten zien, maar vooral ook om dichtbij jezelf te blijven. Zij heeft mij meer inzicht gegeven in mijn positieve eigenschappen en potentiële valkuilen en hoe ik hiermee om kan gaan.”

– ANIOS Spoed Eisende Hulp