Artsen - Samantha Maes

Medisch specialisten, huisartsen,
AIOS, ANIOS, studenten geneeskunde

Als arts werk je in een andere omgeving en krijg je met andere uitdagingen te maken dan een ‘gewone’ werknemer. De ziekenhuisomgeving is dynamisch, je dagen zijn lang en de vele stakeholders die een appèl op je doen zijn veeleisend. Dit geldt ook voor de huisartsenpraktijk. Samantha heeft zeer ruime ervaring met training, coaching en (geaccrediteerde) nascholing van medisch specialisten, AIOS en ANIOS.

Burnout is een veelvoorkomend probleem onder artsen (i.o.). In enkele specialisten opleidingen loopt het getal op tot 50% van de AIOS die tegen een burn out aan loopt. Samantha biedt speciale nascholingsprogramma’s aan ter voorkoming van burnout en biedt begeleiding bij reïntegratie na uitval.

Naast de speciale burnout programma’s is er natuurlijk ook de ‘gewone’ coaching. Voor vragen die te maken hebben met welke keuzes je wilt maken, grenzen aangeven, omgaan met perfectionisme en balans houden.

Ook voor betere samenwerking binnen de maatschap, communicatie met patiënten zoals motiverende gespreksvoering, sollicitatietraining enz. kun je bij Samantha terecht.

Samantha maakt ook deel uit van de coachpool van het Challenge & Support programma dat uitgaat vanuit het Erasmus MC. Kijk voor meer informatie daarover op de website www.challengesupport.nu

Neem contact op voor meer informatie, een aanbod op maat en informeer naar de speciale studententarieven.

Samantha Maes

Is zeer ervaren in het werken met deze thema’s en heeft haar roots in de gezondheidszorg. En jarenlange ervaring in het trainen en coachen in de gezondheidszorg. Zij kent en herkent de dilemma’s waar je als arts dagelijks tegenaan loopt en is experts op het gebied van persoonlijke effectiviteit en leiderschap. En Samantha is ambassadeur van een gelukkige arts!

Scroll naar top